Fabrika e përpunimit të qumështit

Fontana
Produkte 100% Natyrale.

Që nga viti 1995 në Luginë të Preshevës ne prodhojmë produkte të qumështit me cilësinë më të lartë, duke kombinuar njohuritë tradicionale dhe teknologjinë moderne. Inkurajim për përmirësim dhe përsosje të vazhdueshme jeni ju, konsumatorë të kënaqur, dhe gjeneratat që rriten me produktet tona.

Produktet tona

Produktet e qumështit Fontana janë sinonim i cilësisë për disa dekada me radhë dhe ofertës së larmishme që ofrojmë. Njihuni me asortimanin tonë.

Jogurt

Ajran

Ajkë

Historiku jonë

Furnizimi me produktet më të mira bio-natyrale që nga viti 1995

Kur vendosëm në vitin 1995 për të formuar një emër të ri në tregun e produkteve të qumështit, ne i bëmë vetes tri pyetje kryesore:

Përgjigja për tri pyetje ishte PO.  Por le të përgjigjemi me radhë…

Produktet tona janë

Pa kimikate

Të freskëta &
Të shëndetshme

100% Natyrale

Fabrika Jonë

Cilësia ka vetëm një emër.
Video promovuese

Play Video

Fabrika e  përpunimit të qumështit Fontana si një prodhues i rëndësishëm i ushqimit cilësor, dëshiron të jetë ndër përpunuesit kryesorë të qumështit e të produkteve të tij, jogurtit, kosit, djathit në vendin tonë dhe vendet fqinje, me përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë dhe sigurisë së produkteve për kënaqësinë e klientëve dhe konsumatorëve tanë.

Veprimtaria kryesore e fabrikës për përpunim të qumështit Fontana është prodhimi i produkteve të fermentuara nga qumështi i pasterilizuar, homogjenizuar dhe seperatizuar  me afat të mesëm dhe afat të gjatë (jogurt, kos ajran, ajkë, djath i bardhë Balkfet, djath krishka, kaçkavall, gjizë, kumësht).

Distributorët tanë

Përfaqësitë tona në shtetet e rajonit

Distributor për Kosovë

NTP Fontana, Fushë Kosovë
Tel. (viber): +381 64 3556540

Distributor për
Maqedoninë e Veriut

Fontana-NMK - DOOEL, Shkup
rr. Bulevar Krste Misirkov 11/1-1, Çair
Tel. (viber): +381 64 3556540
Blogu Ynë

Më të rejat nga ne