Kontakti me ne

Mund të kontaktoni me ne në forma të ndryshme, për tu informuar me detaje për veprimtarinë dhe prodhimet tona, e gjithashtu edhe për krijim të partneritetit.

Rrjetet sociale

Jemi prezent gjithashtu edhe në rrjetet e ndryshme sociale, për të qenë sa më afër konsumatorëve tanë.

Detaje të kontaktit

Adresa

17550 Bukuroc, Preshevë, Serbi

Telefon

+381 64 3556540

Email

fontana.milk.factory@gmail.com

Na dërgoni porosi