Arsyet kryesore pse duhet të konsumoni djathin e bardhë!

greek feta cheese, feta, milk product

Djathi bardhë është ushqim shumë i shëndetëshëm dhe ka shumë arsye pse duhet ta konsumoni. Një ndër arsyet kryesore janë edhe këto:

Ju mbron ndaj dëmtimit të dhëmbëve – Djathi ka një sasi të lartë të kalciumit dhe të ulët në laktozës, e cila mbron shëndetin e dhëmbëve.

Parandalon kancerin – Vitamina B që ndodhet në djathë forcon imunitetin e organizmit dhe ju mbron kundër sëmundjeve të ndryshme, përfshirë edhe kancerin.

Forcon kockat dhe muskujt – Djathi është i pasur me proteina, yndyrë, kalcium, vitamina dhe minerale të cilat i bëjnë kockat dhe muskujt më të fortë.)

Fabrika jonë prodhon djathë të bardhë Balkfet të cilësisë së lartë si dhe produkte tjera nga qumështi, për të cilët mund të mësoni për më shumë detaje.