Нашето присуство на Интернет, на вебу, тако и на социјалните мрежи

Фабриката за млеко Фонтана од Прешевската долина ќе биде на Интернет, сега во нов домен: www.fontanamilkfactory.com

На оваа веб-страница, детално ја претставивме нашата активност, потоа производите, услугите, нашите претставништва, партнери, тим за работа и други иновации на Фабриката за млеко Фонтана. Исто така, можноста за контакт со нас, како и локацијата на компанијата, се презентирани на многу модерен и јасен начин.

Оваа страница је респонсивна, така што изгледот на презентацијата е многу јасен на сите уреди со екрани од различни димензии, како што се персонални компјутери, лаптопи, таблети и паметни телефони.

Карактеристика на оваа веб-страница е повеќејазичноста, оваа презентација е на англиски јазик како прв јазик, на стандардниот јазик потоа на албански, српски и македонски јазик.

Покрај веб-страницата, со нашите новости за нашите активности и производи, ќе бидеме и на социјалните мрежи, најпрво на Фејсбук, а потоа секако и на други мрежи, особено на Инстаграм.

Почитувани потрошувачи, се надеваме дека ќе бидеме блиску до вас на овој начин!

Арсим З. Ибрахими – генерален директор