Контактирајте не

Можете да контактирате со нас во различни форми, да бидете детално информирани за нашата активност и производи, како и да создадете партнерство са нама.

Социјалните мрежи

Присутни сме и во разни социјални мрежи, да бидеме што поблиску до нашите клиенти.

Детали за контакт

Адреса

17550 Букоревац, Прешево, Србија

Телефон

+381 64 3556540

Емаил

fontana.milk.factory@gmail.com

Испратете ни порака